maanantai 28. toukokuuta 2012

Sadetta ja onnea


Kuva omasta fluff art-kansiostani Fluff-friends-ajoilta.

Iiiiiikkk, uusia lukijoita tullut! Tai siis "vanhoja", entisen blogini aikaisia kavereita: Tervetuloa Allyalias ja Elegia Salkan saarelle! <3 Olen ollut niin kauan poissa ja muistikin on mennyt että antakaa anteeksi ja koittakaa jaksaa jos puhun mitä sattuu enkä heti tunnista menneitä tapahtumia. Tosin en vissiin ennenkään muistanut enkä puhunut järkeviä joten ehkäpä te kestätte tämänkin:)

Tänään on tämän kesän ensimmäinen sadepäivä ja hieman viileämpää kuin männä vikkoina joten olokin on helpompi. Ei kuumuus tukahduta henkeä eikä sydänkään pompi rinnasta. Joten mahtiolo siis! Eilinen siivousintoilu tosin kostautui ja jouduin hyppimään yhdellä jalalla aamusella ja kahdesti yön aikana ottamaan lisää kipulääkettä mutta oli se kuitenkin sen arvoista. Tänään jo kaksi naapuria on pysähtynyt katselemaan takapihaani ja sanomassa jotain kaunista. Kuinka mieli voikaan ilahtua niin pienestä! Leijuin niin korkealla että lapsetkin huomasivat ja kysyivät miksi hymyilen koko ajan. Mua nauratti niin että sanoin vain olevani onnellinen. Se syy kelpasi, asia unohtui ja sain virnistellä rauhassa koko päivän.

2 kommenttia:

  1. Toinen fluffaaja tässä hei.... Kiva löytää sut tätä kautta, kun facebookista lähtösi jälkeen yhteys hävisi. :) (Oletan siis, että fluffisi oli Peccadillo-tofu. Omani oli Elmeri-orava, tällä perusteella pitäisi ehkä tunnistaa.)

    VastaaPoista
  2. No hei, tietenkin tunnistan sut! Mahtavaa tavata toinen fluffaaja, enpä ois uskonut että tänne eksyy joku fesibuukista! Tokihan olen Peccadillon mamma, Peccis asuu edelleen mun koneella ja pääsee silloin tällöin ulos leikkimään :D :D

    VastaaPoista