perjantai 10. helmikuuta 2012

Muodikkaasti oppositiossa

Ei sitten saatu sellaista presidenttiä jolla olisi ollut annettavaa muuallekin kuin sisäpiirikauppojen ryvettämille herrakerholaisille ja huippurikkaiden ruokasaleihin. Edelleen Kalliossa leipäjonossa raahustaa korttelitolkulla meitä köyhiä ja syrjäytyneitä. Edelleen kansakuntana annamme mielikuvaa hyvinvointivaltiostamme maailmalle. Sitähän ei kerrota että se koskettaa yhä harvempaa suomalaista. Puhumattakaan muusta eriarvoisuudesta joka kasvattaa luokkaeroja entisestään. Tämä lama joka taas tuli yllättäen eduskunnalle ja muulle maamme johdolle alentaa elintasoa entisestään kun juustohöylä alkaa heilumaan. Se että ansaitsee vähän, ja senkin omalla työllä aikanaan on ansainnut ja veroina maksanut, on näköjään päättäjille se oiva säästökohde. Otetaan eläkeläisiltä, vanhuksilta, vammaisilta ja lapsilta. Me emme enää jaksa emmekä vaivoinemme ja vammoinemme kykene barrikadeille nousta emmekä omaa ehdokasta saaneet eduskuntaan kovasta yrittämisestä huolimatta. Se, että Persut mainostavat olevansa tavallisen kansan puolue ja ajavansa meidän asiaamme on yhtä puppua kuin että Väyrysestä olisi tullut Suomelle oiva presidentti. Kaikki jatkuu ennallaan, vaalilupaukset on unohdettu ennenkuin viimeinen vaalihuoneiston ovi on kolahtanut taas kuudeksi vuodeksi kiinni. Ehkäpä me saimme sen mitä ansaitsimme.

2 kommenttia:

  1. Täällähän sinä olet, löysinpäs. Olipa hyvä, että aloin tehdä sellaista kierrosta, ja tutkailin, onko kukaan vanha tuttu ehkä palannut. :)

    VastaaPoista
  2. Jeee!!! Hei Annikki <3
    Minä palailen tälleen hiljaksiin takaisin, en jaksa ihan joka päivä käydä täällä. Mutta sun blogia olen aina välillä kurkkinut ja lueskellut sanataidettasi:)Muuten on vielä ihan alkutekijöissään Blogistanian valloitus. Pitäis ihan itsekin tutkailla ne "vanhat tutu" jotta näkisi ketkä on säilyneet täällä.
    Kaunista pakkaspäivää sinulle Annikki!

    VastaaPoista