perjantai 17. helmikuuta 2012

Salka sairastaa

Tulin sitten kunnolla kipeäksi. Tiistaiyönä aloin oksentaa ja heräsin kovaan kuumeeseen ja särkyyn. Tuntui kuin joku olisi moukaroinut minua sekä sisältä että ulkoa. En pysynyt edes pystyssä joten vessaan oli kontattava kipeillä polvillani. Oksennus haisi ja hiukset liimaantuivat ihoon mutta mitään en jaksanut tehdä. Raahauduin sängyn ja vessan väliä ja horrostin siinä välissä. Kuumetta oli 39-41 astetta joten turha oli edes haaveilla mistään muusta.

Tänään naapuri pelasti, taas kerran, ja vei minut apteekkiin ja kauppaan hakemaan täydennystä. Heti silloin keskiviikkoaamuna samainen naapuri ystävällisesti toi ensiavuksi limpparia ja maitoa ja jälkeenpäin selvisi että heillä olisi ollut kotonakin hoidettavia... Sillä pärjäsin tähän päivään, eihän mikään kuitenkaan pysynyt paria minuuttia pidempään vatsalaukussani.

Nyt on sitten antibiootit+muut mömmöt. Sitten vaan vaikutusta odotellessa kökötän hetken tässä ja sitten sänkyyn lepäämään. Välillä jaksan jopa lukeakin. Siitä huomaa että minä olen todella sairas, jos ei siis lasketa posliinille kumartamista, että en kykene koneelle. Keskiviikkona ja eilen koko istumisen ajatus sattui ja käynnistäessä koneen tarkistaakseni sähköpostit ruudun valo oli niin kirkas että silmiini sattui. Kone kiinni siis. Ja tänään vasta uskalsin uudelleen. 112 lukematonta sähköpostia ja vain 5 niistä eräältä sähköpostituslistalta josta en tunnu pääsevän eroon vaikka ylläpidolle siitä pyynnön olenkin aikaa sitten jo lähettänyt. Kai mun täytyy uudestaan kaivaa se osoite ja pyytää nyt voimakkaammin. Auttaisikos jos uhkailisi spämmillä jos en pääse pois?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti