lauantai 17. marraskuuta 2012

Breaking Dawn Part 2

Ensi-ilta oli ja meni eilen, kävin katsomassa leffan ihan yksikseni ja sain keskittyä rauhassa fanittamaan ja nauttimaan viimeisestä Twilight Sagan leffasta. Tykkäsin kovasti, huumoria oli mukavasti mukana, yllätyksiäkin oli, aivan kuin odotinkin mutta näin jälkikäteen katuen harmittaa se että tulin katsoneeksi kaikki ennakko-clipit ja muut trailerit ja kaiken sälän koska nyt suurin osa leffasta oli liiankin tuttua. No, oma moka ja silleen. Aion kuitenkin tämänkin käydä vielä uudelleen katsomassa, niin kuin olen katsonut kaikki edellisetkin osat, sillä mielestäni leffateatterin suurelta valkokankaalta nähtynä elokuvat ovat aina nautittavampia katsella.

Juonesta en mitään paljasta sillä itse inhoan sitä että joku spoilaa sisällön tai jonkun yksityiskohdan, tämä leffa on kuitenkin tärkeä vain faneille joten muut älkööt vaivautuko:) Suosittelen tätä twihardeille ja niille jotka julkisesti vihaavat koko franchisea mutta menevät kuitenkin katsomaan jotta voivat vihata taas hiukan lisää ja moittia Meyeriä:) Arvosana: 9/10.

Nano ei etene toivotusti, ei vähiten siksi että olen missannut useita päiviä milloin koneen hajoamisen vuoksi milloin kavereiden synttäreiden yms. tarpeellisen mutta hidastavan jutun vuoksi. Tämän nanon aihe ja hahmot ovat minulle kovin mieleisiä ja odotan innolla saada jatkaa heidän tarinaansa mutta pelkään pahoin että tällä tahdilla (olen tällä hetkellä n. 4K sanaa jäljessä aikataulusta) en ehdi maaliin oikeaan aikaan. Toki yritän kaikkeni ja varmasti viimeisenä yönä vielä loppurutistan mutta ehkä ensimmäisen kerran kaikkien näiden kuuden nanoni aikana tuntuu siltä että en ehkä yksinkertaisesti kykene enkä selviä. Mutta ans kattoo ja pitäkee peukkuja!

4 kommenttia:

 1. Oih <3 Minä joutunen odottamaan dvd:tä, olen tainnut jo ylittää oman elokuvateatterikiintiöni tälle vuodelle ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten voi ylittää elokuvateatterikiintiön? :O :O

   Poista
 2. Siten, kun elokuvateatteri on vähän kauempana ja sinne lähteminen vaatii järjestelyjä ja kun on lyhyessä ajassa käynyt katsomassa enemmän elokuvia kuin yleensä lähes koko vuoden aikana ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei:)
   No, DVD:n odottaminenkin on mukavaa kun jatkossa ei sitten enää ole, luultavasti, mitään muuta Twilight-juttujen odottamista. Paitsi sarjiskirjat, The Host-leffan odotus ja kaikki muut sivuprojektit mitä vaan vielä keksii fanittaa:)

   Poista