keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Sotkua ja epäselvyyttä

Öhöm, huomaan että olen mokannut kunnolla näiden lukemisten ja kirjojen esittelyiden kanssa. En ole hoksannut että kirja kannattaisi esitellä vasta sitten kun olen lukenut sen. Tähän mennessä olen kertonut kirjasta ja laittanut kuvan siitä silloin kun olen sen lainannut tai vasta aloittelen lukemista. Joitain tapauksia kyllä on joissa olen lukenut kirjan niin nopeasti että ehdin postata siitä vasta silloin kun olen sen jo lukenut. Mitähän mun kannattaisi tehdä, ehdotuksia?


En varsinaisesti pidä tätä blogiani kirjablogina koska postaan tänne muitakin omia asioitani muutenkin kuin vaan lukemani kirjat. Enkä ollut ajatellut tätä perustaessani että erityisesti kertoisin muille lukemisiani vaan pitäisin vaan itselleni lukupäiväkirjaa jotta muistaisin lukemani paremmin. Enkä ole edes osannut laittaa niitä lisäsivuja joissa olisi esim. viime vuonna lukemani kirjat luettelona ja ehkä sitten niissä linkit tänne varsinaiseen blogiini joissa sitten olisi, jos hyvin käy, ne varsinaiset arvostelut. Olisiko joku nörtimpi lukija joka auttaisi asiassa ja kertoisi minulle yksinkertaisin sanoin miten ne lisäsivut laitetaan? Help!

2 kommenttia:

  1. Mä ainakin esittelen yleensä kirjan vasta luettuani sen, kun silloin siitä on helpompi sanoa jotain. Yleinen linja muissa blogeissa tuntuu olevan aika sama. Tai sitten voit laittaa jonkun lyhyen jutun etukäteen ja luettuasi vähän pidemmän?

    Lisäsivut saa kohdasta "Sivut", joka näkyy silloin sivupalkissa, kun olet hallintapaneelissa siinä kohdassa, missä näkyy listana kaikki tavalliset blogitekstisi.

    VastaaPoista
  2. Velma: Kuulostaa hyvältä, aion jatkossa tehdä niin ettei tulisi tätä sotkua. Kiitos neuvoista, nyt sain jonkinlaisen version kirjalistoista sinne, linkitystä en vielä osannut.

    VastaaPoista