tiistai 10. helmikuuta 2015

Vuoden 2015 ensimmäinen lukumaraton


Peruttu osaltani sairastumisen vuoksi.

Vuoden ensimmäinen lukumaraton on pian täällä. Tällä kertaa se osuu ystävänpäivälle ja sitä emännöi Lukutoukan ruokalista. Tässä lainaus hänen sivultaan:

"Mikä olisikaan ihanampi päivä viettää ystävänpäivää kuin lukumaratonin parissa!? Yksin ei tarvitse maratoonata vaan sain muitakin kirjabloggaajia mukaan. Ja totta kai maratonille voi osallistua vaikkei olisi omaa blogiakaan.

Lukumaratonin ideana on lukea 24 tunnin aikana mahdollisimman paljon. Mikäli haluaa, maratonin etenemisestä voi raportoida omassa blogissaan tai vaikka kommentoida minun blogiini. Ei ole väliä luetko 13.-14.2. vai 14.-15.2. kun osa lukemisesta ajoittuu ystävänpäiväksi."Mukaan voi ilmoittautua Lukutoukan ruokalista-blogissa tai facebookin kirjabloggajat -ryhmässä.

Mukana minun lisäkseni seuraavat blogit:


Lukutoukan ruokalista: http://lukutoukanruokalista.blogspot.fi/
Lukutoukan kulttuuriblogi: http://kristankirjat.blogspot.fi
Notko, se lukeva peikko: http://notkopeikko.blogspot.fi 
Taikakirjaimet: http://taikakirjaimet.blogspot.com

Itse aion lukea kirjastosta juuri lainaamaani kirjoja, tällä hetkellä menossa M.J. Harrisonin Valo-trilogian ensimmäinen osa. Jos saan sen valmiiksi ennen maratonia niin jatkan sarjan seuraavalla osalla: Nova Swing. Jos sci-fi tökkii tai mieliala muuttuu niin pari muutakin kirjaa odottelee vuoroaan ja pari kirjaa on kesken. Eikä lukemisvaihtoehdot varmasti lopu kesken kun oma kirjahylly pursuilee lukemattomia teoksia. Mukavia lukuhetkiä kaikille osallistujille! Itse blogaan tänne vasta luettuani mutta maratonin aikana twiittaan edistymisestäni. Twitterissä olen Unensieppari.

2 kommenttia:

 1. Moikka! Törmäsin ihan sattumalta netissä surffaillessani blogiisi, ja tajusin, että tätähän kirjoittaa ihminen, jonka tiedän/tunnen. Nimimerkkisi kuulostaa niin tutulta, että luulen, että olen poikennut vanhassa blogissasi joskus aikavälillä 2006-2008, jolloin olin itse Blogistanin ahkera asukas. Maailma on pieni. Terkkuja lukupiirin Hennalta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka vaan Henna!

   Hauskaa että löysit tänne ja vielä tunnistit vuosien takaa. :) Itsellä muistisairaus on syönyt aivot niin reikäjuustoiseksi että menneisyyden ihmiset ovat auttamatta unohtuneet ajan myötä. Toki osan blogaajista tunnistan nimestä/bloginnimestä mutta muuta ei ole jäänyt muistiin jäljelle. Nähdään ensi kuussa Solariksen parissa!

   Poista