lauantai 16. maaliskuuta 2013

Vihan päivä osa 1


Kuva täältä.

Milo Manara on eroottisen sarjakuvan mestari ja taitava kynänkäyttäjä. Albumi kuuluu Giuseppe Bergman-sarjaan. Juoni tässä albumissa oli köyhänlainen mutta kuvat korvasivat hienoisen pettymyksen. Olen aiemmin keräillytkin esim. juuri Manaran albumeja mutta tätä ei ollut ennestään hyllyssä.

Kirjassa Bergman yksinpuhelee tapansa mukaan ja ihmettelee mihin sotkuun on taas sekaantunut. Mukana tarinassa on tällä kertaa muualta annettu käsikirjoitus joka määrää miten kukin tarinassa toimii. Juoni on sekava, Lulua, kirjan seksiobjektia kohdellaan todella huonosti koko tarinan ajan. Hän joutuu mukaan vahingossa ja ankaran vaativa, kauhea neiti Ambrogio huolehtii siitä että näyttelijät hoitavat roolinsa mukisematta. Muuten ei hyvä heilu!

Tarina kulkee maailmankolkasta toiseen, mukaan pongahtaa hahmoja ihan mistä vaan ja koko soppa on yhä sekavampi sivu sivulta. Tarina jääkin kesken ja jatkuu oletettavasti yhtä sekavana seuraavassa albumissa jota en kyllä ajatellut lukea.
Kirja on aikuisten K-18 sarjakuvaa ja tarkoitettu suhteellisen suppealle lukijakunnalle. Kirjassa on niin henkistä kuin fyysistäkin väkivaltaa, seksiä, alastomuutta, alistamista ja nöyryyttämistä joten kaikkein heikkohermoisimmat älköön tätä lukeko. Arvosana: 7/10.
Osallistun tällä Susan sarjishaasteeseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti