maanantai 25. kesäkuuta 2012

I won!


Picture from here.

Just finished my nano "Haamunkoitto", 666 40 words in 25 days (and nights). Link to Camp nanowrimo. It is not ready though. The real work begins when I start to edit it. But not it's time yet, now I'll relax and read some good staff and visit my friends whom I have neglected so much in this summer. Fortunately, some of them have written their nano as well so they'll understand my neglecting.

Viime viikko meni Turussa äidin luona ja siellä olikin niin kivaa ettei vähään aikaan ole ollut. Toki kirjoitin lähes joka päivä mutta se ei ollut pakkopullaa vaan ilo. Nanoni juoni on niin mielenkiintoinen, itseni mielestä, että sitä oli ihanaa kirjoittaa. Nyt se on vihdoin valmis ja saan levätä ja palata taas rakkaiden kirjojeni pariin.  "A Dance with Dragons" tuli eilen luettua loppuun ja nyt jatkan "The Host"'n lukemista jonka aloitin Turussa ollessani. Tykkään kovasti tästä englanninkielisestä painoksesta, jotenkin tuntuu mahtavalta lukea juuri niitä sanoja joita kirjailija itse on valinnut.

"A Dance with Dragons" päättyi cliffhangeriin kuten aina ja nyt saakin sitten odottaa hamaan tulevaisuuteen ("Tulen ja jään laulu"-fanisivuston mukaan kirja ilmestynee vuonna 2015) kunnes George R.R. Martin saa seuraavan osan, "The Winds of Winter"'n valmiiksi. Tässä osassa kuoli sellainen henkilö jonka en olisi suonut niin tekevän mutta onneksi myös ainakin kaksi lempihahmoistani jatkaa vielä ja huomattavan mielenkiintoisilla seikkailuilla. En nyt arvioitse tätä kirjaa sen enempää, se joka haluaa tarkemmat tiedot kirjasta voi mennä tänne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti