keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Camp NaNoWriMo is here again!


Se on taas täällä! Nimittäin kirjoituskuukausi. Camp Nanowrimo starttaa kahdesti tänä kesänä, kesäkuussa ja elokuussa. Tarkoituksena olisi siis kirjoittaa 50 000 sanaa sisältävä(t) kirja(t) tuon kuukauden tai molempien kuukausien aikana. Ne jotka eivät vielä tunne koko wrimoilua niin tässäpä linkkejä Camp Nanowrimoon ja sitten vielä Nanowrimoon joka kirjoitetaan aina marraskuussa. Itse olen ensi kertaa leireilemässä mutta marrasnanoon olen osallistunut kolmena vuonna ja joka kerran olen päässyt maaliin. Elikkästen jos olet halukas osallistumaan niin nyt heti profiilia luomaan ja liittymään mun leiriin!

2 kommenttia:

  1. nanoilu!! \o/ Toivottavasti päästään viel samaan leiriin. Katoin et sul on sanoja jo ihan järjetön läjä! :O Mulla on nyt täl hetkel melkein 5000. Vähän päivätavotteesta jäljessä, mut hyvä fiilis ton naputtelun kanssa yleisesti.

    VastaaPoista
  2. Niinpä! En ala jos ei päästä:(
    Juu, sanoja on saatanasti koska alku on aina niin kivaa:) Ja sitten ei tartte loppupäässä kiriä jos jää joku päivä väliin tai ei ole inspistä. Mutta hei, onhan tuokin tosi hienosti!*tsemptsemp*

    VastaaPoista