maanantai 23. tammikuuta 2012

Vaalipäivän aatoksia

Tai yöhän se nyt jo on. Ja kohta aamu enkä saa unta. Unirytmini on taas kallistunut aamuyöpainotteiseksi enkä ole saanut sitä kääntymään.

Sunnuntai-illalla tajusin että nyt on mentävä kun missasin ennakkoäänestyksen. Ensin ajattelin etten jaksa lähteä tarpomaan lumessa mutta sitten tuli syyllinen olo. En kehtaisi myöntää kenellekään jos olisin jättänyt menemättä. Olenhan aina kertonut kaikille että äänestäminen on velvollisuuden lisäksi etuoikeus, monissa maissa ei sitä kaikilla kansalaisille vieläkään ole. Kävelin sitten illan pimetessä lähimmälle koululle ja hoidin kansalaisvelvollisuuteni tuntia ennen vaalihuoneistojen sulkemisaikaa. Äänestin itsestäänselvästi Haavistoa ja illan vaalistudio kertoikin ilouutisen että hän pääsi kakkoskierrokselle. Kahden viikon päästä sitten seuraavaksi päästään jännittämään kenelle Halonen valtikkansa siirtää.

Tiistaina on kirjoituspiiri ja ajattelin valita sinne jonkin sopivan pätkän vuoden 2011 nanostani, en ole jaksanut kirjoittaa sen jälkeen mitään uutta. Koko nano on vielä loppuunsaattamatta ja sitten alkaakin editointi. Suunnittelen vieläkin vakavissani että saisin tämän nanoni painokelpoiseksi ja lähetetyksi sinne paikkaan josta saa sen ilmaisen kappaleen itselleen. Arlene tosin kertoi että tänä vuonna niitä saa neljä kappaletta jokainen joka tekstinsä sinne asti saa toimitettua. En haluaisi että tämäkin nano jää makaamaan muistitikulle ilman jatkosuunnitelmaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti