tiistai 1. tammikuuta 2013

Vuoden ensimmäinen haaste


Kuva täältä.


Seitsemän sarja -sarjishaaste 2013

Susa Järjellä ja tunteella-blogissa avasi vuoden ensimmäisen haasteen johon itsekin haluan osallistua. Kyseessä on sarjishaaste joka kiehtoo minua, vanhaa sarjakuvafriikkiä. Luen nykyisin harvakseltaan sarjiksia mutta niistä en ole postannut tänne blogiin saakka. Ajattelin osallistua tähän koska tämä ei vaadi minulta mitään erityisponnisteuja vaan voin suorittaa tämän muiden lukemisieni ohessa, vaikken ole niitä vuoden 2012 entisiäkään saanut vielä valmiiksi:)

Tässä Susan haastekutsu:


~ Lue vuoden 2013 aikana vähintään seitsemän sarjakuvakirjaa. Sarjakuvat voivat olla niin kotimaisia kuin ulkomaalaisia, muodoltaan niin strippejä kuin sarjakuvaromaanejakin. Sarjakuvalehtiä, vaan toivoisin luettavan olevan aina sivumäärältään isompi mitä lehdet ovat. Voit haastaa itsesi mielesi mukaan lukemaan vaikka järkälemäisen Habibin tai humoristisen Fingerpori-kokoelman, kaivaa kirjahyllyn uumenista sen hauskan Viivin ja Wagnerin tai kokeilla vaikkapa jotain alkukielistä!

~ Luettuasi postaa lukukokemuksestasi blogissasi haasteajan puitteissa, eli 1.1.13-31.12.13.

~ Vuoden lopussa, teethän koostepostauksen lukemistasi sarjiksista ja ilmoitat linkin juttuun tämän postauksen kommenttiosiossa. Mainitsethan samalla, luitko vähintään seitsemän, sillä kaikkien haasteen suorittaneiden kesken arvon 30 arvoisen lahjakortin johonkin nettikirjakauppaan. Lisäksi kaikkien haasteeseen osallistuneiden ja siitä tähän ilmoittaneiden kesken arvon sarjakuvapalkinnon.

4 kommenttia:

 1. Kiva kun osallistut haasteeseen! Luin itsekin juuri ekan tämän vuoden sarjiksen loppuun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli niin mieleinen haaste että kävi heti silmään:)

   Poista
 2. Minäkin katselin tätä haastetta sillä silmällä ja melkein osallistuin, mutta sitten syntyi niin kovia suorituspaineita, etten uskaltanutkaan osallistua.

  Seuraan kyllä mieluusti sivusta tätä haastetta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse ajattelin että selviän seitsemästä albumista kun on koko vuosi aikaa. Tai sitten käy niin että viime tipassa taas kirin:)

   Poista